Ring när som helst

Vi har jour dygnet runt

Minnesstunder

Minnesstunder erbjuder en möjlighet att hedra och minnas den bortgångne på ett personligt sätt, oavsett omfattning eller upplägg. Vi stödjer er i skapandet av ett minnesvärt tillfälle med hjälp av våra erfarna partners.

Minnesstunder

När det gäller att ha minnesstund efter begravningen eller inte skiftar från familj till familj och då utifrån faktiska förhållanden. Det kan handla om alltifrån en kostnadsfråga eller hur den som avlidit tyckt och tänkt.

En del väljer att bjuda in alla och del bara för den närmsta familjen. Det finns alltså inga ”måsten” när det gäller detta utan alla får avgöra hur man vill ha det.

Vi kan med vår erfarenhet vara med och hjälpa till att ordna minnesstunder för dom som vill ha det. Alltifrån upplägg av själva innehållet till det som man vill bjuda de gäster som kommer.

Vi samarbetar gärna med lokala leverantörer som vi vet håller hög klass. Vi ställer gärna upp att vara värdar på minnesstunder.

Förslag på Cateringsfirmor

På Hörle Slott erbjuder vi en fridfull plats för att minnas och hedra en älskad. Vi stödjer er genom hela minnesstunden och tillgodoser alla behov, vare sig ni önskar en buffé, middag eller enkel fika. Vår herrgård har plats för upp till 80 personer och erbjuder också intima rum för mindre sammankomster. Vi ordnar gärna catering till en annan lokal och anpassar menyn efter era önskemål. Varje minnesstund är unik, och vi är här för att skapa en värdig och personlig avskedsstund. Kontakta oss via mejl eller skicka en bokningsförfrågan.

Wärdshuset Bredaryd

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa till vid livets svåra stunder samt vara med och skapa fina minnesstunder där vi ombesörjer allt för måltiden efter begravningen.

Ni kan anlita oss direkt eller via ert begravningsombud. Vi hjälper till på plats hos oss, i hemmet eller i annan lokal som exempelvis i ett församlingshem.

Gästgivargården

Gästgivargården i Värnamo är en modern konferensanläggning med unik 1900 tals miljö centralt i Vänamo. Vi tar emot grupper från 2 till 100 personer.  Avsluta Er konferens med en härlig trerätters meny med säsongens goda smaker. Välkommen med Er förfrågan eller läs mer om konferenspaketen här.

Götarps Catering
 

Ring oss - Gnosjö

0370-993 90

Ring oss - Gislaved

0371-22 63 99

Ring oss - Juridik

0370-180 74

Vi har jour dygnat runt

0370-180 90

Värnamo

Växjövägen 5
331 32 Värnamo

 0370-180 90
 info@lundellbegravningar.se

Gnosjö

Industrigatan 15,
335 32 Gnosjö

 0370-993 90
 info@lundellbegravningar.se

Gislaved

Sjukhusgatan 11,
332 38 Gislaved

 0371-22 63 99
 info@lundellbegravningar.se