Ring när som helst

Vi har jour dygnet runt

Gravstenar och QR-kod

Även utan medlemskap i Svenska kyrkan säkerställer vi att varje avsked blir personligt och respektfullt, med möjlighet till borgerliga ceremonier eller annan religiös ordning, allt enligt era önskemål och behov.

Gravstenar

I vårt sortiment av gravstenar finns modeller för alla smaker och ekonomiska förhållanden. Vi gör en ritning åt er på precis den stenen som ni önskar ska pryda gravplatsen som ett minne av den döde. Detta är en viktig del i sorgen och behöver inte gå för fort. En gravsten ska man trivas med i många generationer. Därför är det viktigt att den blir så som man önskat.

Hos oss kan du hämta sten- broschyrer utan kostnad för att i lugn och ro se vad just du vill ha. Vi har kontakt med mycket kunniga stenhuggare som gör ett fint arbete. Du får också en offert med dig så att du vet vad stenen kommer att kosta.

QR-kod på gravstenen

Med hjälp av en QR-kod och en smartphone kan man nu direkt vid graven besöka den avlidnes digitala minnessida på nätet. Produkten som kallas QR-bricka finns nu tillgänglig för beställning här. Via en app scannar man av streckkoden med telefonen och kommer då direkt till en webbsida, en film, en minnessida eller ett fotokollage.

Det finns flera sätt att skapa minnessidor idag. Om du har beställt en dödsannons via begravningsbyrån så skapas det oftast en minnessida automatiskt där annonsen finns men också funktioner för att dela minnen och tända ljus. Till den sidan kan du t ex länka din QR-kod.

QR-brickan kan beställas med eller utan bild. klistras fast på gravstenen med ett speciallim som inte skadar stenen och den går också lätt att få bort. Den är dessutom liten och diskret och stör inte gravstenens övriga dekorationer. .

Ring oss - Gnosjö

0370-993 90

Ring oss - Gislaved

0371-22 63 99

Ring oss - Juridik

0370-180 74

Vi har jour dygnat runt

0370-180 90

Värnamo

Växjövägen 5
331 32 Värnamo

 0370-180 90
 info@lundellbegravningar.se

Gnosjö

Industrigatan 15,
335 32 Gnosjö

 0370-993 90
 info@lundellbegravningar.se

Gislaved

Sjukhusgatan 11,
332 38 Gislaved

 0371-22 63 99
 info@lundellbegravningar.se